Afbeelding
Block

Ameland

Ben je ondernemer op Ameland en wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Wil je groeien en wil je graag een sparren over de groeikansen en ontwikkelingsmogelijkheden van jouw bedrijf? Dan maken we graag kennis met jou!

Optimaal rendement uit je onderneming

Ameland heeft een seizoenseconomie: het is hollen of stilstaan. Ook in de rustige tijd van het jaar is financieringsruimte belangrijk. Met een goede boekhouding heb je altijd realtime inzicht in je cashflow.

Wij helpen je graag met een slimme investeringsstrategie. Met een meerjarenbegroting zie je wat je investering voor consequenties heeft op kort een lange termijn. Ook helpen we jou om de belastingdruk zo laag mogelijk te houden of te spreiden over meerdere jaren.

Afbeelding

Compleet geautomatiseerde boekhouding

Als ondernemer wil je vooral ondernemen. Met liefst zo min mogelijk rompslomp van je boekhouding. Wij helpen je met een compleet geautomatiseerd boekhoudsysteem waarmee je slim declaraties en facturen verwerkt, simpelweg door ze te scannen.

Het systeem herkent aangeleverde facturen automatisch en doet direct een boekingsvoorstel. Je hebt altijd realtime zicht op wat er met je bedrijf gebeurt. We helpen om je graag om alles zo in te stellen dat de software precies doet wat jouw bedrijf nodig heeft.

Vestiging op Ameland

Elke dinsdag is onze vestiging op de Bureweg 2 in Nes geopend. Andere dagen zijn wij altijd telefonisch of via Whatsapp bereikbaar. Ondersteuning van een adviseur die naast je staat en thuis is op jouw eiland!

Kom gerust langs of bel voor een afspraak

De voordelen van Baukema Accountants

  • Vestiging op het eiland elke dinsdag geopend
  • Expertise op het gebied van seizoenseconomie
  • Meer rust in je bedrijf door realtime inzicht in je liquiditeit
  • Advies voor slim en verstandig investeren
  • Klankbord: en altijd eerlijke en directe feedback