Klaas Baukema AA

accountant en belastingadviseur

Klaas Baukema is oprichter en was tot 1 oktober 2018 eigenaar van dit kantoor. Vanaf 1985 is hij werkzaam als adviseur, met name op het terrein van accountancy en belastingadvies. Door zijn opleiding, uitgebreide kennis en jarenlange ervaring is deze rol op zijn lijf geschreven.

Hij houdt zich vooral bezig met belastingadvies, strategisch ondernemingsadvies, financieringsaanvragen, bedrijfswaardering en aan- en verkoopbegeleiding van ondernemingen.

Deze werkzaamheden verricht hij binnen verschillende branches, waarbij hij goed op de hoogte is van de verschillende specifieke zaken die binnen een bepaalde branche spelen. Daarbij wordt hij ook regelmatig ingeschakeld door specialisten, bijvoorbeeld in geval van echtscheidingszaken, ondersteuning bij juridische procedures of in geval van behoefte aan een second opinion.

Bij meer complexe opdrachten werkt hij ook wel in teamverband. Daarbij houdt hij zelf de coördinerende rol en zorgt hij ervoor dat tijdig de juiste specialisten uit zijn netwerk worden ingeschakeld.

Daarnaast is Klaas Baukema actief op het terrein van ondernemerscoaching en fungeert hij als sparringpartner en klankbord van bestuurders van organisaties.