Herman Ruiter AA

Accountant en mede-eigenaar

Als accountant adviseer ik de MKB-ondernemers bij veranderingen binnen het bedrijf, zoals verkoop, bedrijfsoverdracht, verandering van eenmanszaak naar B.V., investeringen en financieringen. Ik bespreek met ondernemers de jaarrekening, neem met hen tussentijdse cijfers door en maak begrotingen.

Afbeelding

Het gaat daarbij vaak niet om de cijfers, maar om de mensen die cijfers tot stand brengen. Ik vind het leuk om ondernemers te helpen om hun doelen te bereiken en het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ik probeer altijd een stap verder te denken. Ook vind ik het leuk om de ontwikkelingen in software en technische mogelijkheden te volgen, met name op het vlak van boekhoudingen en aanverwante programma’s. Daar kan ik onze klanten dan weer over adviseren.

Ik houd van watersport, vooral zeilen, windsurfen en met de motorboot varen. Met de kinderen ga ik graag wakeboarden en waterskiën. Daarnaast tennis ik gemiddeld twee keer per week. Skieën vind ik ook heerlijk om te doen. En bij alle activiteiten ben ik graag aan het fotograferen.

Afbeelding